Tapahtumat

Teen päivä -viikonloppu

05.02.2021, TeaHouse

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna Wehmaisissa juhlitaan valtakunnallista Teen päivää.

Helmikuun 6.päivä juhlimme Suomessa valtakunnallista Teen päivää, jonka teemana on tänä vuonna "Teen juhlaa". Teeman ja päivän tarkoituksena on nostaa esille sitä kuinka laadukas ja hyvä tee sopii päivän jokaiseen hetkeen niin juhlana kuin arkenakin. 

Teen päivä -viikonlopun ajan Wehmaisissa on tarjolla monenlaisia teehen liittyviä elämyksiä sekä tarjouksia.

TeaHouse of Wehmaisissa tarjolla "TeeMenu"

Viikonloppuna TeaHouse of Wehmais -teehuone-bistrossa tarjolla keittiömestarimme Jannen ja teesommelierimme Anna Grotenfelt-Paunosen yhdessä suunnittelema kolmen ruokalajin yllätysmenu, jonka jokaisen annoksen kera tarjoillaan juuri sille valittua teetä. Ruokailu tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen teen ja ruoan parissa kaikille hyvästä ruoasta ja uusista kokemuksista kiinnostuneille ja takaamme että yllätyksiäkin löytyy.

Menun hinta: 42,00€/henkilö (sisältää kolmen ruokalajin menun sekä sille paritetut teet.)
Varaa pöytäsi: www.teahouse.fi/poytavaraus/

Ylisen Salissa Teemaisteluita

Viikonloppuna kokous- ja juhlatilassamme Ylisen Salissa järjestetään teemaisteluita kahdella eri teemalla: "Tee & Juusto" sekä "Tee & Suklaa".

  • Tee&Juusto -maistelu 6.2. klo 14.00
    Tee & Juusto -maistelun aikana maistelemme teesommelierimme Annan opastuksella kolmea eri teelaatua kolmen eri juuston kera. Käymme yhdessä läpi mielenkiintoista tietoa teen käytöstä ruokajuomana ja varsinkin teen yhdistämisestä erilaisiin juustoihin. Maistelu kestää noin tunnin. Hinta: 28€/henkilö.
  • Tee & Suklaa -maistelu  7.2. klo 14.00
    Tee & Suklaa -maistelun aikana maistelemme kolmea eri teelaatua kolmella eri suklaalla. Teesommelierimme Anna kertoo mielenkiintoisella tavalla teestä, sen käytöstä, tuotannosta ja historiasta ja ensisijaisesti teen yhdistämisestä ruokaan ja varsinkin suklaaseen. Maistelussa tarjottavat suklaat ovat TeaHouse of Wehmaisin pääkondiittorin käsintehtyjä konvehteja ja tryffeleitä. Päätämme maistelun herkullisella teekaakaolla. Maistelu kestää noin tunnin. Hinta: 28€/henkilö.

Ilmoittautuminen maisteluihin: Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu ajoissa sähköpostitse: tee@teahouse.fi 


Deli&Deco -myymälässä ja verkkokaupassa teehen liittyviä tarjouksia kuten osta 3, maksa 2 sekä tarjousteelaatuja mm -30% ja -40%.

Muut tapahtumat Wehmais-pihapiirissä