Tapahtumat

Saimaa Gastronomy -viikonloppu: Järvikalojen lumoa

12.02.2021, TeaHouse

Helmikuun 12.-14. päivä TeaHouse of Wehmaisissa vietetään Saimaa Gastronomy -teemaviikonloppua "Jarvikalojen lumoa" -teemalla

Saimaa Gastronomy on neljän intohimoisen lähiruoan rakastajan yritysverkosto, johon kuuluu TeaHouse of Wehmaisin lisäksi Hotelli Punkaharju, Sahanlahti Resort sekä Tertin Kartano. Helmikuun 12.-14. päivä kaikissa Saimaa Gastronomy -ravintoloissa vietetään teemaviikonloppua - teemalla "Järvikalojen lumoa".

TeaHouse of Wehmaisissa teema näkyy viikonlopun kolmen ruokalajin Saimaa Gastronomy -menussa, jonka lisäksi koko viikonlopun tarjolla on kaksi omatoimista teemaistelua; Tee & Juusto ja Tee & Suklaa. Myymälämme puolella on tarjolla herkullisia uunituoreita leivonnaisia sekä leipiä viikonlopun teemaan sopien. Ystävänpäivän ja laskiaisen kunniaksi tarjolla on myös käsin tehtyjä suklaakonvehteja ja tuoreita laskiaispullia. 

TeaHousen Saimaa Gastronomy -menu 
42,00 €/henkilö

Alkuun: Kirkkaassa voissa paistettuja pikkublinejä, muikunmätiä, smetanaa ja punasipulia

Pääruuaksi: Puulan särpimen savumuikulla maustettua haukifärssiä, karamellisoitua fenkolia ja Rapion Myllyn ohraa

Makeaksi: Mantelimacarons, villikirsikkateejäätelöä ja marenkia

Omatoimiset teemaistelut 

Koko viikonlopun ajan teehuone-bistrossa on tarjolla omatoimiset teemaistelut kahdella eri teemalla. Teesommelierimme on valinnut ruokiin sopivat teet ja maistelun voi toteuttaa oman aikataulun mukaisesti viikonlopun aikana. 

  • Tee & Juusto 26,00€ / henkilö
    Viisi erilaista, kotimaista pienjuustolan juustoa tarjoiltuna teesommelierimme parittamien viiden teelaadun kera. Lisukkeina TeaHousen omia leipiä ja hillokkeita. 
  • Tee & Suklaa 15,00 €/ henkilö
    Kolme TeaHousessa käsin tehtyä suklaakonvehtia tarjoiltuna teesommelierimme parittamien kolmen teelaadun kera. 

Pöytävaraukset

Palvelemme Saimaa Gastronomy -viikonloppuna perjantaina 12.2. klo 12 - 18, lauantaina 13.2. klo 12 - 17 ja sunnuntaina 14.2. klo 12 - 17.

Suosittelemme pöytävarausta, jonka voit tehdä osoitteessa: www.teahouse.fi

Muut tapahtumat Wehmais-pihapiirissä