Tapahtumat

Joogaa & Teetä Ylisillä

23.01.2021, Ylisen Sali

Tule hakemaan energiaa ja hyvää oloa "Joogaa & Teetä" -aamupäivästä

Lauantaina 23. tammikuuta järjestämme uudestaan syksyllä kehuja keränneen "Jooga & teetä" -tapahtuman yhteistyössä JoogaPorvoon kanssa. 

JoogaPorvoon Kaisa ja Sanni tulevat Wehmaisiin pitämään 1,5 tunnin joogatunnin, jossa keskitytään erityisesti rinnan- ja lantionseudun avauksiin. Teema on tärkeä, sillä tämän päivän elintavat (mm. istuminen ja päätetyöskentely) kuormittavat rinnan- ja lantionseutua. Usein tämä oireilee selkä- ja hartiaseudun kiputiloina. Tällä tunnilla tulet huomaamaan, miten voit saada joogasta apua ja kuinka auki oleva keho hengittää vapaammin. Helposti kulkeva hengitys on avaintekijä hyvinvoivalle keholle ja mielelle. Tunnin jälkeen sinulla on levollinen olo kehossa ja samalla hyvä energia uuden päivän kohtaamiseen. Tunti on sekoitus flowjoogan ja astangajoogan elementtejä. Harjoitus on tarkoitettu jokaisen tasoon sopivaksi.

Joogatunti kestää 1,5h klo 9:00-10:30, jonka jälkeen tarjoilemme samassa tilassa raikkaan ja herkullisen teepalan. Tarjolla on tietenkin teetä, smoothieta, skonsseja, hedelmiä ja muita herkkuja. Tervetuloa mukaan ihanaan aamupäivään!

Hinta:

27€/henkilö (sisältää osallistumisen joogatunnille sekä teepalan.)

Ilmoittautuminen

Tilaisuuteen on rajoitetusti tilaa, joten varaa paikkasi sähköpostitse: tee@teahouse.fi.

Mukaan aamupäivään tarvitset joustavat vaatteet sekä oman joogamaton. Mikäli et omista joogamattoa ja tarvitset lainamaton, kerrothan siitä meille ilmoittautumisen yhteydessä. Muistathan  mainita myös mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Muut tapahtumat Wehmais-pihapiirissä