TeaHouse of Wehmais
- TEE kuten haluat

Teehuone-bistro, myymälä ja verkkokauppa


Juvalla, vanhan herraskartanon pihapiirissä toimiva teehuone-bistromme on erikoistunut monipuolisiin tee-elämyksiin ja laadukkaaseen teevalikoimaan. Ranskalais-skandinaavisesti sisustetuissa tiloissamme yhdistämme paikallisesti tuotetut, herkulliset raaka-aineet ja teesommelierimme valitsemat laadukkaat teet ainutlaatuiseksi elämykseksi. Intohimomme on teen innovatiivinen käyttö ja sen myötä teekulttuurin kehittäminen Suomessa.

Teehuone-bistromme kanssa samassa rakennuksessa toimivasta myymälästämme löydät TeaHouse of Wehmaisin laadukkaan teevalikoiman sekä laajan valikoiman teetarvikkeita sekä ihania herkkutuotteita. Teen ja teetarvikkeiden lisäksi tarjolla on valikoima ekologisia ja tyylikkäitä sisustustuotteita sekä lahjatavaroita. 

Teehuone-bistron ja myymälän lisäksi pyöritämme myös TeaHouseShop -teeverkkokauppaa. Verkkokaupastamme löydät teen ja teetarvikkeiden lisäksi ainutlaatuisia teehen liittyviä elämystuotteita. Tavoitteenamme on luoda Suomen paras teeverkkokauppa.

TeaHouse of Wehmaisissa tapahtuu

Tilaa TeaHouse of Wehmais-uutiskirje

Uutiskirje sisältää tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja tarjouksista sekä erilaisia vinkkejä teen ja ruuan maailmasta.

TeaHouse of Wehmais somessa